Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΩΝΕΩΝ - ΛΑΓΟΙ

Ζητάω συγνώμη σε όσους έμπαιναν στο blog και δεν έυρισκαν τίποτα εδώ και 1+ μήνα και για να επανορθώσω εκτός από μία ανακοίνωση σας βάζω και τις απαιτήσεις για υπόσχεση, χάλκινο βέλος, αργυρό βέλος, χρυσό βέλος και χρυσό τρίφυλλο.
Μέχρι πριν την κατασκήνωση όλοι πρέπει να έχουμε τουλάχιστον χάλκινο βέλος!!
Υ.Γ.: Σε κάποιους τις έχω στείλει και με e-mail με σχόλια που τους αφορούν.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.00 ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 17.30 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ
Υ.Γ.: ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ "STATUS" :P.
ΟΣΟΙ ΔΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ .... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ





ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΛΑΓΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΟ.
ΤΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ (ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ) ΜΕΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΛΑΓΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27/12/10:

1.Γεωργία 40
2.Θωδωρής 27
3.Δημήτρης 26
4.Μαρία 22
5.Γιώργος 16
6.Φαίδωνας 14
7.Γιάννης 9
8.Άλεξ 3

Υ.Γ: Τα στελέχη δε συμμετέχουν
Υ.Γ.2.:Παίρνετε λαγούς όταν κάνετε ΑΠΔ,καλλιτεχνική αναφορά, όταν έρχεσται σε δράση, όταν έχετε καλό πνεύμα, όταν κάνετε μία κατασκευή για τη γωνια, όταν έρχεστε στα συνβούλια κ.λπ. , ενώ χάνετε όταν έχετε πει ότι θα κάνετε κάτι και δεν το κάνετε, όταν δεν έρχεστε κάπου για ένα χαζό λόγο και όταν δεν έχετε καλή συμπεριφορά και καλό πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου